Мікродобрива BAST
Система управління якістю виробництва ТОВ «Крона» сертифікована на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2015.
Мікродобрива власного виробництва
Моноелементні добрива
- Баст Бор- Баст Цинк
- Баст Молібден
- Баст Мідь
NPK добрива з вмістом мікроелементів
- Баст NPK Плюс 75-150-75- Баст NPK Плюс 35-105-210
- Баст NPK Плюс 45-200-65
- Баст NPK Плюс 90-90-90
- Баст NPK Плюс 0-80-500
Комплексні добрива
- Баст Комплекс- Баст Марганець Плюс
- Баст Цинк ОксіХелат
Органо-мінеральні добрива
- Баст Сі Енерджі- Баст Бор Енерджі
- Баст Грінс Енерджі
- Баст МоліБор Енерджі
Мінеральні добрива
- сечовина- сульфат магнію 7-водний
Технологічні добавки для рідких добрив
- Інгібітор корозії для КАСМоноелементні добрива
- Баст Бор
- Баст Цинк
- Баст Молібден
- Баст Мідь
NPK добрива з вмістом мікроелементів
- Баст NPK Плюс 75-150-75
- Баст NPK Плюс 35-105-210
- Баст NPK Плюс 45-200-65
- Баст NPK Плюс 90-90-90
- Баст NPK Плюс 0-80-500
Комплексні добрива
- Баст Комплекс
- Баст Марганець Плюс
- Баст Цинк ОксіХелат
Органо-мінеральні добрива
- Баст Сі Енерджі
- Баст Бор Енерджі
- Баст Грінс Енерджі
- Баст МоліБор Енерджі
Мінеральні добрива
- сечовина
- сульфат магнію 7-водний
Технологічні добавки для рідких добрив
- Інгібітор корозії для КАС
Складові мікродобрив Баст
-
Основні функції бору пов'язані з розвитком і стійкістю клітинної стінки, поділом клітин, розвитком плодів і насіння, транспортом цукрів і синтезом гормонів, Потрібен рослинам протягом всього життя
-
Активує синтез цукрів та крохмалю, збільшує загальний вміст вуглеводів, білкових речовин, аскорбінової кислоти та хлорофілу, підвищує посухо, жаро- та холодостійкість рослин.
-
Регулює азотний, вуглеводний та фосфорний обмін, впливає на кріопротекторну функцію та посухостійкість, стимулює фіксацію азоту з повітря у бобових культур.
-
Підвищує стійкість до хвороб, посухи та морозів, впливає на покращення фотосинтезу та зростання. Мідь бере участь в азотному та вуглеводному обмінах, допомагає синтезувати білки та бере участь в утворенні клітинних стінок та лігніну.
-
Бере участь у фотосинтезі та диханні, будучи компонентом ферментів та сприяючи синтезу хлорофілу. Його недолік призводить до хлорозу (пожовтіння) молодого листя, уповільнення росту та зниження стійкості до хвороб.
-
Бере участь у синтезі вітаміну С і посилює накопичення цукру та білка, що важливо для коренеплодів та зернових культур. Активізує процеси білкового обміну, прискорює розвиток рослин та дозрівання насіння, збільшує споживання рослинами фосфору та кальцію, підвищує стійкість посівів до вилягання.
-
Відіграють роль будівельних блоків для білків, ферментів та гормонів рослин, забезпечуючи їх зростання, розвиток та стійкість до стресів. Вони покращують фотосинтез, підвищують імунітет, допомагають засвоювати поживні речовини, прискорюють формування зав'язей та сприяють відновленню після несприятливих умов, таких як посуха чи холод.
|
Бор
Основні функції бору пов'язані з розвитком і стійкістю клітинної стінки, поділом клітин, розвитком плодів і насіння, транспортом цукрів і синтезом гормонів, Потрібен рослинам протягом всього життя
Цинк
Активує синтез цукрів та крохмалю, збільшує загальний вміст вуглеводів, білкових речовин, аскорбінової кислоти та хлорофілу, підвищує посухо, жаро- та холодостійкість рослин.
Молібден
Регулює азотний, вуглеводний та фосфорний обмін, впливає на кріопротекторну функцію та посухостійкість, стимулює фіксацію азоту з повітря у бобових культур.
Мідь
Підвищує стійкість до хвороб, посухи та морозів, впливає на покращення фотосинтезу та зростання. Мідь бере участь в азотному та вуглеводному обмінах, допомагає синтезувати білки та бере участь в утворенні клітинних стінок та лігніну.
Залізо
Бере участь у фотосинтезі та диханні, будучи компонентом ферментів та сприяючи синтезу хлорофілу. Його недолік призводить до хлорозу (пожовтіння) молодого листя, уповільнення росту та зниження стійкості до хвороб.
Марганець
Бере участь у синтезі вітаміну С і посилює накопичення цукру та білка, що важливо для коренеплодів та зернових культур. Активізує процеси білкового обміну, прискорює розвиток рослин та дозрівання насіння, збільшує споживання рослинами фосфору та кальцію, підвищує стійкість посівів до вилягання.
Амінокислоти
Відіграють роль будівельних блоків для білків, ферментів та гормонів рослин, забезпечуючи їх зростання, розвиток та стійкість до стресів. Вони покращують фотосинтез, підвищують імунітет, допомагають засвоювати поживні речовини, прискорюють формування зав'язей та сприяють відновленню після несприятливих умов, таких як посуха чи холод.